Ancelotti: Hazard heeft op dit moment een trainer die andere spelers verkiest

Ancelotti: "Hazard heeft op dit moment een trainer die andere spelers verkiest"

27-10-2021 09:15

Eden Hazard en Real Madrid zijn tot nu toe nog niet het meest geslaagde huwelijk. Real-trainer Carlo Ancelotti sprak dinsdag de pers toe en had het daarin over de situatie van Hazard bij Los Blancos, zo schrijft Het Laatste Nieuws

"Hazard is speelklaar, maar het probleem is dat de trainer op dit moment andere spelers verkiest", liet Ancelotti optekenen. De Italiaanse trainer voegde eraan toe dat Hazard nochtans de kwaliteiten om te spelen, maar dat hij er hard voor moet blijven werken. Hazard is dit seizoen bij Real Madrid geen vaste waarde en dat verklaart Ancelotti door de vele blessures die Hazard heeft gehad. Tot slot zei Ancelotti dat hij ervan overtuigd is dat we dit seizoen nog de beste Eden Hazard zullen zien. "En dan zal hij meer spelen dan hij nu doet."

Sinds Hazard in 2019 als nieuwe Galactico neerstreek in Madrid, speelde hij in alle competities 51 wedstrijden voor Real. Gekweld door blessureleed, kon hij zich nog niet ontpoppen tot een onbetwiste titularis. Onder Carlo Ancelotti lijkt daar dus nog niet meteen verandering in te komen. Woensdagavond neemt Real Madrid het thuis op tegen Osasouna.