Mooi: Elf jonge Genk-supporters krijgen abonnement voor het leven bij de club

Mooi: Elf jonge Genk-supporters krijgen abonnement voor het leven bij de club

07-10-2021 21:04
2

KRC Genk wil een echte familieclub zijn en hoopt dat nog extra in de verf te kunnen zetten met een nieuw initiatief. Zo maakten de Limburgers bekend dat elf jonge supportertjes een abonnement voor het leven hebben gekregen bij Genk.

Dat kondigt het zelf aan via de officiële kanalen. Daarmee kondigt het ook het ontstaan van een kidsclub de 'Genkids' aan. 'Na een spannende zoektocht boordevol raadsels en opdrachten vonden ze de blauwe steen, waarop de naam GENKIDS en twee superheldjes onthuld werden. In ruil voor hun hulp kregen de kinderen elk een abonnement voor het leven bij KRC Genk: een elftal aan nieuwe supporters', klinkt het.

Kinderen tot twaalf jaar kunnen zich aansluiten tot de Genkids en genieten van enkele events en activiteiten bij de club. "Met GENKIDS richten we ons op de nieuwe generatie supporters, kinderen tot en met 12 jaar", zegt Sara Blondeel, coördinator van het project.

"Met dit concept spelen we in op de leefwereld van kinderen over verschillende leeftijden heen. Zelfontwikkeling staat centraal, in combinatie met de nodige portie fun en avontuur. De bedoeling: nog meer KRC Genk-supporters voor het leven creëren", besluit ze.