Iedereen raakt overtuigd van Dembélé: Nachtmerrie om tegen te spelen

Iedereen raakt overtuigd van Dembélé: "Nachtmerrie om tegen te spelen"

08-11-2016 18:54
1

Eden Hazard en Kevin De Bruyne zijn niet de enige Rode Duivels die een pak lof krijgen. Ook Mousa Dembélé wordt overladen met de complimentjes na zijn sterke prestatie in de Noord-Londense derby.

Ex-speler Danny Murphy heeft op de website van The Spurs niets dan lof voor de middenvelder. "Hij laat nu al zijn mogelijkheden zien. Zijn sterkste punt is zijn vermogen om de ploeg van diep op de eigen helft tot diep op de andere helft te krijgen met die loopbewegingen waarbij hij voorbij de tegenstanders vlamt", klinkt het.

"Hij is een nachtmerrie om tegen te spelen", oordeelt Murphy. "Heel wat spelers hebben mij gezegd dat ze echt niet graag tegen Dembélé spelen. Als je druk op hem zet, passeert hij je en kan je hem niet meer terughalen. Je moet heel voorzichtig zijn, want hij is zo sterk aan de bal dat je hem zomaar kwijt bent."

Murphy vindt dat Dembélé bij één van de beste spelers in de Premier League is.  "Dembélé is niet alleen één van de beste middenvelders van Tottenham, maar één van de beste in de Premier League", klinkt het. "Het verschil in de resultaten van Tottenham wanneer hij wel of niet speelt, is geen toeval", besluit hij.