Salah kookt na ruzie met Klopp bij Liverpool: 'Als ik nu praat...'

Salah kookt na ruzie met Klopp bij Liverpool: 'Als ik nu praat...'

27 april - 19:31

Over de ruzie tussen Mohamed Salah en Jürgen Klopp is het laatste woord vermoedelijk nog niet gezegd. De manager van Liverpool deed zijn best om de boel na afloop te sussen, maar de Egyptische ster leek nog altijd woedend.

Vlak voor zijn invalbeurt tegen West Ham United kreeg Salah het aan de stok met Klopp. De twee toonden druk gebarend hun onvrede. Wat er precies werd gezegd, laat Klopp niet los. "We hebben erover gesproken in de kleedkamer. It's done for me, that's it", benadrukt de de Duitser, die komende zomer wordt opgevolgd door Arne Slot. Ook voor Salah was de kous daarmee af, zo meende Klopp.

Niets bleek echter minder waar. De rechtsbuiten weigerde na afloop de pers te woord te staan om over het voorval te praten. "Als ik vandaag praat, dan breekt de hel los", vingen meerdere journalisten op. Salah kwam tien minuten voor tijd in het veld, maar kon niet meer voorkomen dat Liverpool punten verspeelde tegen West Ham United (2-2). The Reds raken daarvoor verder achterop in de titelstrijd.