Van Bommel na finale Croky Cup: “Wil zo snel mogelijk weg, ga zo snel mogelijk weg”

Van Bommel na finale Croky Cup: “Wil zo snel mogelijk weg, ga zo snel mogelijk weg”

9 mei - 22:01
6

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, baalde stevig na de 1-0 verliespartij tegen Union SG in de finale van de Croky Cup. Van Bommel lapte na de match al zijn spelers op die verslagen op het veld lagen. Het was voor van Bommel niet de eerste keer dat hij een finale verloor. 

Na de finale tussen Union en Antwerp werd van Bommel gevraagd of hij zo snel mogelijk weg wilde uit het Koning Boudewijnstadion. “Ik wil zo snel mogelijk weg, ja, en ik gá ook zo snel mogelijk weg. Als ik hier klaar ben, ben ik vertrokken”, citeert Het Nieuwsblad van Bommel.

Na de nederlaag gooide een buitenlandse journalist van Bommel voor de voeten dat het kan helpen dat van Bommel ooit eerder de Champions League en de WK-finale verloor en dat hij dus al erger had meegemaakt.

“Die finales verloor ik zelfs op één maand tijd (in 2010, red.). Die ervaring helpt je om met ontgoocheling om te gaan en je wordt er ook sterker van. Maar zeker omdat je weet hoe mooi het is als je zo’n finale wint, voel je nu ook de pijn. Het is hard om te accepteren”, besluit van Bommel.