Gazetta dello Sport: 'Inter toont interesse in Lukebakio'

Gazetta dello Sport: 'Inter toont interesse in Lukebakio'

9 mei - 17:03 Laatste update: 17:04

Landskampioen Inter Milan wil ook volgend seizoen opnieuw voor de prijzen spelen en is zich daarom volop aan het voorbereiden op de aankomende transfermercato. Daarbij heeft het een oogje laten vallen op een Rode Duivel. Dodi Lukebakio zou volgens La Gazzetta dello Sport in de belangstelling staan van de Italiaanse topclub. 

Hoewel volgens de Italiaanse krant de IJslander Albert Guðmundsson, spits van Genoa CFC, het toptarget is van Simone Inzaghi, bekijkt Inter ook enkele alternatieven. Daarbij zou het uitgekomen zijn bij Dodi Lukebakio. Inter toonde al eerder interesse in de Rode Duivel, maar hij koos er afgelopen zomer voor om naar het Spaanse Sevilla FC te trekken.

Inter wacht een nieuwe lening van Steven Zhang af, waardoor het niet meteen de 30 miljoen euro op tafel kan leggen die Genoa vraagt voor Guðmundsson. Lukebakio zou een goedkoper alternatief kunnen zijn, met een marktwaarde van 15 miljoen euro. Daarnaast is hij niet altijd zeker van een basisplaats bij Sevilla én zou Lucien Agoume, uitgeleend aan de Spaanse club, in de deal kunnen betrokken worden.

Lukebakio kwam dit seizoen 19 keer in actie in La Liga. Daarin was de ex-RSC Anderlecht-aanvaller goed voor vijf doelpunten een één assist. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.