Nederlands gerucht: 'Van Bommel én Overmars vertrekken bij Antwerp'

Nederlands gerucht: 'Van Bommel én Overmars vertrekken bij Antwerp'

27 april - 21:15
23

Bij Royal Antwerp FC staan er heel wat veranderingen te gebeuren. Enkele sterkhouders lijken te gaan vertrekken, terwijl ook Mark van Bommel en Marc Overmars afscheid zullen nemen van de club.

Althans, dat beweert de Nederlandse journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf in de podcast Kick-Off. De voorbije weken deed al meermaals het gerucht de ronde dat Van Bommel afscheid zou nemen van The Great Old. Nu klinkt in Nederland dat ook Overmars in zijn kielzog zou vertrekken.

Volgens Driessen bestaat er nog maar weinig twijfel over dat het Nederlands duo afscheid zal gaan nemen van Antwerp. "Bij Duitsland - Nederland kwamen Mike en ik een verslaggever van Het Laatste Nieuws tegen en die zei al dat dat in de pijpleiding zat. Van de week hoorde ik dat het einde verhaal is", geeft hij aan.

Afspraken nakomen
De financiële problemen van Antwerp spelen naar verluidt een grote rol in de beslissing van beide heren om te vertrekken bij de huidige kampioen. "Die voorzitter (Paul Gheysens, red.) heeft zoveel financiële problemen, die kan zijn afspraken niet meer nakomen", klinkt het nog.

Van Bommel wist in zijn eerste seizoen bij Antwerp meteen de titel en beker van België te winnen. Dit seizoen doet de club het in de JPL flink wat minder, maar ligt een nieuwe beker van België nog binnen handbereik. Binnenkort staat namelijk de finale tegen Union SG op het programma.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.