Kaminski verkozen tot 'Speler van het Seizoen' door Luton Town FC-spelers

Kaminski verkozen tot 'Speler van het Seizoen' door Luton Town FC-spelers

10 mei - 17:38
2

Ondanks Luton Town FC voorlopig op een degradatieplek staat, kan Rode Duivel Thomas Kaminski terugblikken op een erg goed seizoen tot nu toe. Daarvoor werd hij deze week beloond op de zogenaamde Luton Town Supporters' Trust Awards. Kaminski werd verkozen tot 'Speler van het Seizoen' door zijn ploegmaats, en werd daarnaast gekroond tot 'Beste speler in de thuisduels'. 

Kaminski moest zich dit seizoen uiteraard regelmatig omdraaien, maar heeft met een totaal van 138 de meeste saves van het seizoen 2023-2024 momenteel achter zijn naam staan. Zijn ploegmakkers beseffen maar al te goed dat Kaminski het team regelmatig heeft moeten redden en verkozen hem daarom tot 'Speler van het Seizoen'. 

Daarnaast werd hij ook uitgeroepen tot 'Beste speler in de thuisduels'. De Rode Duivel was erg blij met de erkenning die hij kreeg. "Het is geweldig om die te krijgen van mijn ploegmakkers', citeert LutonToday Kaminski. "Het is altijd extra speciaal om zo'n prijs van hen te krijgen, omdat je dag in dag uit met hen samenwerkt. De steun die ik van hen en de coaching staf krijg is altijd goed geweest. Het betekent heel veel voor me."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.