UPDATE: ‘Standard-Westerlo nog onzeker, spelers bereiden match gewoon voor’

UPDATE: ‘Standard-Westerlo nog onzeker, spelers bereiden match gewoon voor’

9 mei - 23:13 Laatste update: 10 mei - 15:15
32

De ultras van Standard gaan er mogelijk voor zorgen dat de wedstrijd op Sclessin tegen KVC Westerlo van aankomende vrijdagavond niet doorgaat. Er worden voor de match acties verwacht uit protest tegen 777 Partners en de directie van Standard.

Het gerucht dat de ultras van Standard er mogelijk voor gaan zorgen dat de Europe Play-Offs-match tegen Westerlo niet doorgaat is opgepikt door l’avenir. Er worden grootschalige acties verwacht om de ontevredenheid richting 777 Partners en het lokale management onder leiding van Pierre Locht en Fergal Harkin te uiten.

Het is nog onduidelijk welke vormen de acties van de ultras van Standard gaan aannemen. Uiteindelijk moet vrijdag duidelijk gaan worden hoe ver de ultras van Standard willen gaan om hun onvrede te uiten.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat de wedstrijd tussen Standard en Westerlo nog steeds onzeker is. Door de perikelen achter de schermen bij de Rouches plannen de Ultra’s grootschalige acties. De staf en spelers bereiden zich voorlopig nog gewoon voor op de match.