Zaakwaarnemer Lombaerts heeft duidelijke boodschap voor Anderlecht

Zaakwaarnemer Lombaerts heeft duidelijke boodschap voor Anderlecht

29-08-2016 14:23

RSC Anderlecht zal Nicolas Lombaerts niet zonder slag of stoot kunnen aantrekken. De Brusselse club moet een serieuze financiële inspanning doen om Lombaerts te overtuigen. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Santosh Verhulst.

Het is al langer bekend dat Anderlecht stevige interesse toont in Lombaerts. Maar dat is niet de enige club. Ook uit Turkije is er interesse. "Anderlecht, Besiktas en Galatasaray hebben een aanbod gedaan", zegt zaakwaarnemer Verhulst aan Webaslan. "Nicolas ziet het zitten om terug te keren naar België, maar de financiële voorwaarden in Turkije zijn veel beter."

Een duidelijke boodschap voor Anderlecht, dat volgens Verhulst diep in de buidel moet tasten om Lombaerts aan te trekken. "Als Anderlecht Nicolas wil, zal het met betere financiële voorwaarden moeten komen", vertelt hij nog. Het is nog maar de vraag of Anderlecht bereid is om nog stevig te investeren na de recordtransfer van Nicolae Stanciu.

Naast Anderlecht toont ook Club Brugge weer interesse in de Rode Duivel. Het zal nog moeilijk worden voor Anderlecht om een nieuw verdedigend duo te vinden. Zeker nu ook Jakub Brabec in Tsjechië lijkt te blijven.