Alweer klap voor MPH, ook beoogde vervanger Izquierdo kampt met kwaaltjes

Alweer klap voor MPH, ook beoogde vervanger Izquierdo kampt met kwaaltjes

25-08-2016 15:28

De blessureboeg van Club Brugge lijkt weer stilaan vol te lopen. Naast José Izquierdo en Lior Refaelov raakte alweer een speler geblesseerd. Boli Bolingoli, die Izquierdo zou moeten vervangen, kampt met enkele kwaaltjes.

De flankspeler deed woensdag niet mee aan de training van Club Brugge. Hij bleef binnen door de naweeën van een kleine blessure die hij opliep in de wedstrijd tegen KV Kortrijk. Dat meldt Het Nieuwsblad. Donderdag probeerde Bolingoli te hervatten, maar dat lijkt niet helemaal mee te vallen. Op Snapchat verstuurde hij donderdagmiddag een bericht waarin duidelijk te zien is dat nog steeds op de verzorgingstafel ligt.

Een blessure van Bolingoli zou bijzonder slecht nieuws zijn voor Michel Preud'homme, die het al zonder Izquierdo en Refaelov moet doen. Bolingoli was eigenlijk de vervanger van de Colombiaan, maar raakt mogelijk niet fit voor de wedstrijd tegen Standard.  Preud'homme zal dus moeten puzzelen. Bij Blauw-Zwart heeft de coach van Club Brugge nog Felipe Gedoz, Anthony Limbombe en Nikola Storm achter de hand.