'Ferrera heeft zich van club vergist, word een man, scheer je weg!'

'Ferrera heeft zich van club vergist, word een man, scheer je weg!'

23-08-2016 15:12

De dagen van Yannick Ferrera bij Standard lijken geteld. Het ziet ernaar uit dat hij snel wordt ontslagen bij de Luikse club. Hugo Camps begrijpt niet dat Ferrera zelf nog niet heeft besloten om te vertrekken.

"De jonge, ambitieuze Ferrera heeft zich van club vergist. De prijs komt later", klinkt het in zijn column in Het Laatste Nieuws. "Al ruim een half jaar laat Standard hem bungelen boven het ravijn. Sterke man Daniel Van Buyten negeert hem als zwerfblik in een wandelstraat."

"De voorzitter durft niet eens meer zijn naam uit te spreken. Rond de coach is een schutkring geïnstalleerd. Besmettingsgevaar! Waar blijft de eer van Ferrera? Hij weet dat hij wordt uitgerookt en dat er voor hem geen toekomst is op Sclessin. Allicht laat hij het aankomen op een flinke ontslagvergoeding."

"Maar moet je die juridische slijtageslag willen doorstaan als je jong en beloftevol bent? De puinhoop Sclessin wordt de puinhoop Ferrera. Wat overblijft, is walg voor zoveel hypocrisie. Scheer je weg, Ferrera! Word een man! Laat het bestuur zwelgen in politiek en anarchie", geeft Camps de coach nog raad.