De schaduwlijst van Club Brugge: Een Belg, een Argentijn en een oude bekende

De schaduwlijst van Club Brugge: Een Belg, een Argentijn en een oude bekende

22-08-2016 06:21

Club Brugge leed afgelopen weekend al zijn tweede nederlaag van het seizoen. De volgende weken wordt het niet eenvoudiger voor Blauw-Zwart, want het mist José Izquierdo en Lior Refaelov. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club Brugge wel drie spelers op de radar staan om het verlies op te vangen.

Dat Izquierdo de komende weken geblesseerd aan de kant ging staan, was vorige week al duidelijk. Tijdens de 2-1 nederlaag tegen KV Kortrijk zag Michel Preud’homme ook Refaelov door een blessure weer voor weken verdwijnen.

Intern kan de coach teruggrijpen naar twee opties: Boli Bolingoli en Anthony Limbombe. Die eerste speelde zaterdag weer belabberd en de tweede kon zich na zijn transfer vanuit Nederland nog niet in de kijker spelen.

Een Argentijn, een Belg en een oude bekende
Club Brugge zoekt daarom naar versterking van buitenaf. Momenteel circuleren er in het Jan Breydelstadion drie namen. Het gaat om Emiliano Rigoni, Joris Kayembe en Mehdi Carcela.

Rigoni is een 23-jarige Argentijn van Independiente. Met een prijskaartje van 3,5 miljoen euro. Kayembe (22) krijgt bij Porto geen kans en onze landgenoot hoopt dan ook op een terugkeer naar ons land. Carcela hoeft geen introductie, maar de ex-speler van Standard is mogelijk de minst haalbare optie. Hij ziet een terugkeer naar de Jupiler Pro League niet zitten. Ondanks dat hij bij Benfica niet zeker is van zijn plaats.