Tegenslag duurt voort, Wilmots ziet opnieuw verdediger uitvallen

Tegenslag duurt voort, Wilmots ziet opnieuw verdediger uitvallen

30-05-2016 18:21

De verdediging van de Rode Duivels in de laatste weken fel geteisterd, en ook de training in Genk bracht geen verbetering. Dedryck Boyata moest voortijdig van het veld met een knieblessure. Dat meldt VTM. 

Voorlopig is er nog niet veel info bekend over ernst van de blessure, mogelijk heeft Boyata de training gewoon uit voorzorg moeten staken. Hij voelde pijn aan zijn knie na een sliding. Wilmots kan in ieder geval geen verdedigers meer missen. Hij heeft met Laurent Ciman al een reserve moeten oproepen in de defensie, want Bjorn Engels kan al zeker niet mee naar het EK. Nicolas Lombaerts en Thomas Meunier werken dan weer een individueel programma af, hetzelfde geldt overigens voor middenvelder Mousa Dembele.

Ondanks deze tegenslag was de training van de Rode Duivels wel nog een succes. 2.500 supporters hebben de regen durven trotseren om de Duivels aan het werk te zien. In totaal trainen de Duivels ondertussen met 20 spelers, waaronder de drie keepers en ook Yannick Carrasco. De (bijna) Champions League-held trainde maandagmiddag voor het eerst mee.