Speelt Musonda Jr. volgend seizoen bij Italiaanse grootmacht?

Speelt Musonda Jr. volgend seizoen bij Italiaanse grootmacht?

22-05-2016 15:39

Charly Musonda Jr. werd dit seizoen door zijn club Chelsea uitgeleend aan de Spaanse eersteklasser Betis Sevilla. De belofte-international ontpopte zich tot een revelatie in de Primera División. Volgens Inside Futbol wil AS Roma de jonge middenvelder volgend seizoen inlijven.

Supertalent Charly Musonda Jr. verhuisde op zijn zestiende van Anderlecht naar Chelsea. Bij de Londense topclub speelde hij bij de beloften, waarmee hij tot tweemaal toe de Youth Champions League wist te winnen. Bij de hoofdmacht van The Bleus kreeg hij echter nooit zijn kans.

Op zoek naar speelminuten op het hoogste niveau werd de vaardige middenvelder tijdens de wintermercato uitgeleend aan het Spaanse Betis Sevilla. Daar scoorde Musonda één doelpunt en gaf hij één assist in zestien wedstrijden.

Volgens Inside Futbol zou het Italiaanse AS Roma Musonda volgend seizoen willen overnemen, aangezien de jonge Belg het moeilijk zal krijgen om door te breken bij Chelsea. Het Laatste Nieuws meldde echter al dat Musonda waarschijnlijk bij Betis blijft.