Club Brugge-supporter Luk Alloo haalt uit naar bestuur

Club Brugge-supporter Luk Alloo haalt uit naar bestuur

15-05-2016 08:45

Club Brugge plant zondagmiddag een groot titelfeest, maar niet iedereen is een fan van het Brugse bestuur. Zelfs Luk Alloo, een notoire Club-supporter. De journalist wil straks geen interviews met Vincent Mannaert of Bart Verhaeghe zien.

Alloo voert al langer een kruistocht tegen beide heren, hij vindt dat de charme van Club een beetje verdwijnt door de 'managers'. Toch hoopt hij natuurlijk wél dat Club de titel wint. "Geen excuses meer. Niet het veld. Niet de warmte. Niet de tegenstander. Winnen! Pak die titel. En als het niet lukt: hou de managers wég van de camera’s. Van hen wil ik geen uitleg. De trainer en de spelers, dié wil ik dan horen. Maar het gaat niet mislukken, hoor!", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Collega-supporter Sven Nys heeft een veel positievere kijk op Club. "Het is een gezellige en warme club. Figuren als Timmy Simons en vroeger Gert Verheyen en Jan Ceulemans houden altijd de voetjes op de grond, hebben een groot hart voor hun ploeg en gaan nooit de tegenstander beschimpen. Geef mij maar een ploeg vol zulke gasten, in plaats van spelers die uit de hoogte doen."