Benteke en Origi krijgen mogelijk vrijgeleide: Hier niet voor eeuwig zijn

Benteke en Origi krijgen mogelijk vrijgeleide: "Hier niet voor eeuwig zijn"

30-04-2016 09:13

Christian Benteke en Divock Origi zullen dit ongetwijfeld graag horen. Hun grootste concurrent is ongelukkig bij Liverpool. Het gaat natuurlijk om Daniel Sturridge. De Engelse international is weer helemaal fit. Maar krijgt weinig speelminuten bij The Reds. 

Liverpool-coach Jürgen Klopp liet afgelopen donderdag Sturrigde links liggen in het duel tegen Villarreal. En dat wringt bij de jonge aanvaler. "Misschien beseffen mensen dit niet altijd, maar ik ben iemand die elke minuut van elke match wil spelen. Wanneer ik dus niet in actie kom, kan ik dit moeilijk aanvaarden", geeft Sturrigde aan tegenover Engelse media

Een vertrek uit Liverpool behoort tot de mogelijkheden. Dit zou goed nieuws zijn voor Benteke en Origi, die dan een flinke concurrent zien verdwijnen. "Ik wil dingen bereiken met Liverpool. Maar ik zal hier niet voor eeuwig zijn. Dan zou ik pas liegen. Iedere ploeg zoekt elk jaar naar vers bloed. Ik kan alleen maar mijn best doen er er iedere wedstrijd voor gaan. En wie weet, winnen we wel die Europese beker."