Engelse toptalenten strijken neer in Brussel voor wedstrijd tegen Anderlecht

Engelse toptalenten strijken neer in Brussel voor wedstrijd tegen Anderlecht

09-02-2016 13:41

Het jongerenelftal van Anderlecht kan weer overtuigen in Europa. Paars-wit is nog steeds actief in de Youth League en komt daarin dinsdagavond in actie. De Brusselaars nemen het dan op tegen de Engelse topclub Arsenal.

Voor beloftentrainer Nicolas Frutos wordt het zijn eerste Europese wedstrijd als coach van Anderlecht. De Argentijn moet dringend overtuigen na mindere resultaten de voorbije weken. Echt gemakkelijk zal dat echter niet zijn. Anderlecht neemt het namelijk om tegen Arsenal.

Bij Arsenal zit er met Alex Iwobi een toptalent in de ploeg. De 19-jarige aanvaller is de neef van ex-sterspeler Jay Jay Okocha en mocht dit seizoen al vier keer invallen in de Premier League. Hij speelde in de Champions League ook al tegen Bayern München met Arsenal. De winnaar van dit duel gaat rechtstreeks door naar de 1/8e finales. De wedstrijd wordt om 18uur afgetrapt in het Constant Vanden Stockstadion.

Er zitten nog een hele resem topploegen in de Play-Offs van de Youth League. Onder meer Ajax, Sevilla, Dynamo Kiev, AS Roma, Real Madrid, Valencia en Atlético Madrid hebben nog een elftal in de competitie zitten. In de voorbije wedstrijden won Anderlecht van Servette FC, Brann Bergen,