Club-aanvaller is opnieuw opvallende afwezige in de selectie voor Westerlo

Club-aanvaller is opnieuw opvallende afwezige in de selectie voor Westerlo

15-12-2015 15:15

Club Brugge neemt het in de Beker van België op tegen rode lantaarn Westerlo. Bij Club is Laurens De Bock terug van een maand afwezigheid, maar de grote afwezige is de Braziliaanse aanvaller Leandro Pereira. Hij wordt door coach Michel Preud'homme, zoals bij de match tegen Standard, niet in de selectie opgenomen. 

Club Brugge haalde in de zomermercato Leandro Pereira binnen voor drie miljoen euro en zag in de aanvaller een garantie op doelpunten. Tot op heden kon de Braziliaan nog niet scoren en ook zijn prestaties op het veld zijn niet om over naar huis te schrijven. Nu de ziekenboeg bij Club zo stilletjes aan leegloopt, lijkt er ook geen plek meer te zijn voor Pereira. 

Na de match van zondag tegen Standard, zit de Braziliaan ook niet in de wedstrijdselectie voor de bekermatch tegen Westerlo. Michel Preud'homme draagt namelijk de voorkeur aan Jelle Vossen en Abdoulay Diaby als centrumspitsen in zijn 4-3-3-systeem. Beide spitsen kwamen dit seizoen al respectievelijk negen en zeven keer tot scoren.