Brugse pechvogel maakt zich na dertien maanden klaar voor onvergetelijk moment

Brugse pechvogel maakt zich na dertien maanden klaar voor onvergetelijk moment

28-11-2015 18:32

Michel Preud'homme, de coach van Club Brugge, heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de partij tegen KV Mechelen. En daar kan je enkele opvallende namen zien. Onder meer Bjorn Engels keert na ruim een jaar afwezigheid terug. 

Engels maakt dus terug deel uit van de Brugse selectie. Daarmee komt er een einde aan een lijdensweg die meer dan een jaar duurde. In oktober 2014 blesseerde Engels zich aan de enkel. Op de koop toe sukkelde de Brugse verdediger ook nog eens met een meniscusletsel. Maar de blessurezorgen liggen nu helemaal achter de rug. Tegen KV Mechelen kan Engels terug zijn rentree maken. 

Wie ook terug mag proeven van het grote werk is Lior Refaelov. De Israëliër miste een heel pak wedstrijden door een voetbreuk. Het is geleden van de eerste speeldag dat Refaelov nog op het scheidsrechtersblad verscheen. Voor de rest zijn er geen verrassende namen in de selectie. Club Brugge krijgt de kans om de nederlaag tegen Napoli goed te maken. Deze keer met publiek, weliswaar in het stadion van KV Mechelen.