Hazard valt in en is getuige van een echte spektakelwedstrijd

28-11-2015 17:31

De Bundesliga was zaterdag getuige van een echte spektakelwedstrijd. Hoffenheim en Borussia Mönchengladbach maakten er feest van. Na negentig minuten voetballen eindigde de partij in 3-3.

Thorgan Hazard, die weer gelinkt wordt aan RSC Anderlecht, startte op de bank bij Borussia Mönchengladbach. De Belg zag hoe zijn team het in de eerste helft bijzonder lastig had op het veld van Hoffenheim. Toch kwamen de Borussen vlug op voorsprong via Fabian Johnson. Maar na twaalf minuten zorgde Steven Zuber voor de gelijkmaker. Eugen Polanski verdubbelde voor de rust nog de score. De fans in het Rhein-Neckar Arena dachten dat het Hoffenheimse broodje wel gebakken zou zijn, zeker toen Nadiem Amiri de score aandikte tot 3-1.

Maar André Schubert, de coach van Borussia Mönchengladbach gooide na het derde doelpunt Hazard in de ploeg. En dat zorgde voor een heropleving bij de bezoekers. Josip Drmic prikte de aansluitingstreffer tegen de netten. Borussia Mönchengladbach drukte de thuisploeg tegen het eigen doel. De druk resulteerde in de slotfase van de wedstrijd dan toch in de gelijkmaker. Johnson kroonde zich tot held van Borussia Mönchengladbach toen hij de 3-3 op het scorebord vastlegde.