Draaischijf Club Brugge eindelijk terug op de Belgische velden: “Heerlijk gevoel

Draaischijf Club Brugge eindelijk terug op de Belgische velden: “Heerlijk gevoel"

26-11-2015 17:28

Hij heeft er lang op moeten wachten, maar woensdagavond was het eindelijk zover. Lior Refaelov keerde terug naar de Belgische velden. Met de beloften van Club Brugge speelde hij 90 minuten tegen Lokeren. En hij was niet de enige A-speler tussen de lijnen.

Naast Refaeleov mochten ook Bjorn Engels, Mikel Agu en Sander Coopman minuten maken met de beloften. Zo gaat dat wel vaker na lang blessureleed. Toch was het vooral uitkijken naar de terugkeer van Lior Refaelov, de man die als geen ander gemist wordt bij Club.

“Na vier maanden buiten strijd te zijn, ben ik blij om terug op het veld te staan en mijn eerste wedstrijd gespeeld te hebben. Het is misschien wel met het beloftenteam, maar 90 minuten zijn altijd goed om matchritme in de benen te krijgen”, aldus een goedgeluimde Refaelov op de officiële website van Club Brugge.

Enige nadeel vanavond was de ondergrond; kunstgras ligt me niet zo, ik hoopte hier op het hoofdveld te spelen. Desalniettemin is het een goede manier om aan mijn conditie te werken en kan ik nu de kloof met de medespelers verder verkleinen. Ik hou een goed gevoel over aan de wedstrijd, nu kan ik enkel verder trainen en zien wanneer de technische staf me opnieuw een basisplaats gunt”, klinkt de Israëliër hoopvol.

 

Good feeling to be back on the pitch

Een foto die is geplaatst door Lior Refaelov ✔️ (@liorrefaelov_8) op