Brengt bestuur slecht nieuws voor gehuurde ex-Rode Duivel?
Middlesbrough licht optie Vossen nog niet

Brengt bestuur slecht nieuws voor gehuurde ex-Rode Duivel?

30-03-2015 13:59

De toekomst van Jelle Vossen oogt voorlopig onzeker. De aanvaller van KRC Genk speelt momenteel op uitleenbasis voor de Engelse tweedeklasser Middlesbrough, maar is dat volgend seizoen ook nog het geval? Voorlopig licht Middlesbrough de optie tot een definitieve aankoop (nog) niet.

De Engelse club heeft tot dinsdag de tijd om Vossen definitief op de loonlijst te zetten. Het zou dan wel zo'n zes miljoen euro op tafel moeten leggen. Dat is Middlesbrough voorlopig nog niet van plan, zo vernam Sporza. De club wil eerst zekerheid over promotie naar de Premier League hebben.

Als Middlesbrough volgend seizoen bij de grote jongens mag aantreden, levert dat de club een aardige geldsom op. Daardoor staat de transfer van Vossen voorlopig nog 'on hold'. Pas als de overgang naar de Premier League definitief zeker is, lijkt er schot te komen in de transfer. Indien Middlesbrough geen bod uitbrengt, keert Vossen gewoon terug naar Genk. De aanvaller liet eerder al verstaan dat hij geen zin meer heeft in een Genkse loopbaan.