Rotte appel in de mand bij KV Oostende: Het is de ploeg die telt he
Middenvelder draagt niet bij tot de sfeer bij de kustploeg

Rotte appel in de mand bij KV Oostende: "Het is de ploeg die telt he"

26-01-2015 08:27

Voorzitter Marc Coucke is steevast heel trots op zijn 'weireldploegsje', maar achter de schermen gaat het kennelijk niet zo goed bij KV Oostende. Uiteraard is geld niet het probleem, maar wel de sfeer binnen de spelersgroep. Coach Fred Vanderbiest ziet een vervelende trend en wijst vooral Franck Berrier met de vinger.

Franck Berrier speelde op AA Gent (3-1) een dramatische wedstrijd en was niet bereikbaar voor commentaar. Toen hij de pers zag staan maakte hij zich zo snel mogelijk uit de voeten. Ploegmaat Niels Coussement stond wel klaar voor een interview en loopt blijkbaar niet zo hoog op met de Fransman: "Hij zal niet blij geweest zijn, maar Franck moet daar leren mee omgaan. Het is nog steeds de ploeg die telt, hé".

Ook Fred Vanderbiest nam geen blad voor de mond toen het werd gevraagd naar het gedrag van de Franse spelmaker: Vanderbiest stelt hem nochtans altijd op, maar is niet blind voor de tekortkomingen van de voormalige Standard-middenvelder: "Onze voorzitter heeft nu eenmaal veel geld en hij stelt me bepaalde spelers ter beschikking. Iedereen wil altijd veel geld verdienen bij ons, maar ze kunnen niet om met concurrentie", reageerde de coach hard.