Messi krijgt invitatie vanuit Stamford Bridge: Bij Barça Leo en tien anderen
Spanjaard hoopt ontzettend op hereniging

Messi krijgt invitatie vanuit Stamford Bridge: "Bij Barça Leo en tien anderen"

22-12-2014 20:13

Lionel Messi blijft de gemoederen bezighouden. Volgens menigeen zal de Argentijn ook de rest van zijn carrière in dienst zijn van FC Barcelona, waar anderen nog altijd hopen op een transfer. Cesc Fàbregas schaart zich in die tweede categorie.

"Of ik hoop dat Messi ook naar Chelsea komt? Nou en of! Waarom niet? Ik zou dat alleen maar toejuichen, ben volkomen voorstander", vertelde de 27-jarige Spanjaard aan Radio Marca. De middenvelder stond enkele seizoenen onder contract bij FC Barcelona en was in die periode teamgenoot van de superster.

Fàbregas kent evenwel de loyaliteit van Messi. "Als Barça-man ben ik van mening dat hij hier hoort af te sluiten, na alles wat hij heeft gedaan voor de club", aldus de international. "Hij is een legende die de historie van Barça heeft herschreven. Maar als vriend zou ik niets liever willen dan weer teamgenoot worden."

"Dit seizoen heb je Messi en tien anderen. Hij heeft het team al zo vaak gered", aldus Fàbregas, die de Catalaanse topclub afgelopen zomer verruilde voor Chelsea.