In crisis verkerend Cercle Brugge plant een supportersbijeenkomst
West-Vlaamse degradatiekandidaat wil supporters meer betrekken bij het wel en wee van de vereniging

In crisis verkerend Cercle Brugge plant een supportersbijeenkomst

27-11-2014 19:47

Cercle Brugge beleeft tot dusver een stormachtig seizoen. Sportief loopt het voor geen meter - de vereniging staat na zestien speeldagen op een play-off 3 plaats - en een paar weken geleden kwam het tot schermutselingen tussen enkele bestuursleden en Cercle-supporters. De West-Vlamingen willen dat soort zaken in de toekomst vermijden en willen daarom de supporters meer betrekken bij het reilen en zeilen binnen de club.

De eerste algemene supportersbijeenkomst zal plaatsvinden op 4 december. Dat maakte de Vereniging donderdag bekend op haar website. De bedoeling is dat Cercle Brugge zo'n bijenkomst voortaan vier keer per jaar zal organiseren.

Op die manier wil de club de supporters meer betrekken bij het wel en wee binnen de Vereniging. Voorzitter Frans Schotte en algemeen directeur Peter-Jan Matthijs zullen namens Cercle aanwezig zijn.

Onder andere het communicatiebeleid, de transferpolitiek en het stadiondossier komen op deze bijeenkomsten aan bod. De supporters mogen op hun beurt ook enkele vragen stellen aan de Cercle-verantwoordelijken.

De Vereniging laat maximum 100 supporters binnen en inschrijven op voorhand is verplicht.