26-jarige Nederlander twijfelde geen moment toen Club Brugge belde
"Meteen onderhandelen, deze prachtkans wou ik niet laten liggen"

26-jarige Nederlander twijfelde geen moment toen Club Brugge belde

23-09-2014 19:20

Ruud Vormer is nog paar toegekomen in Club Brugge maar kan al twee basisplaatsen in de Belgische competitie toevoegen aan zijn Brugse statistieken. Naar eigen zeggen spoorde hij zijn zaakwaarnemer aan om meteen te onderhandelen bij het het horen van de interesse van Club Brugge. De speler wou deze prachtkans niet laten liggen en neemt op de clubwebsite uitgebreid de tijd voor een eerste kennismaking.

De speler komt over van het Nederlandse Feyenoord. "Ik wou vooral meer voetballen. Ik had in De Kuip deze garantie niet (meer). De reden moet niet ver gezocht worden. Oranje-international Clasie speelt op mijn positie en is uiteraard een vaste waarde. Ik had natuurlijk een jaartje kunnen geduld oefenen maar wanneer het aanbod van Club Brugge kwam, werd het vanzelfsprekend een totaal ander verhaal."

"Ik nam meteen contact op met Ryan Donk en Davy De fauw die ik beiden nog ken uit mijn verleden bij AZ en Roda JC. Beiden zeiden dat ik dit moest doen. Dat het een fantastische club is en dat ik daar door iedereen met open armen zou ontvangen worden. Ik wist toen heel zeker dat dit de volgende stap in mijn voetballoopbaan zou zijn."