Remacle: Dankzij doelpunt tegen Hull City zit ben ik weer fris in mijn hoofd
Speler van Lokeren is na lange tijd weer volledig fit

Remacle: "Dankzij doelpunt tegen Hull City zit ben ik weer fris in mijn hoofd"

02-09-2014 12:14

Jordan Remacle is momenteel hot bij Lokeren. In de laatste voorronde van de Europa League scoorde hij de beslissende treffer voor de kwalificatie van de groepsfase. En tegen Standard gaf hij de assist voor de gelijkmaker. Na heel wat blessureleed is Remacle duidelijk volledig terug. 

Na een knappe seizoensstart vorig jaar raakte Remacle geblesseerd. Een enkelblessure hield hem van het veld. Na zijn operatie en revalidatie kon hij voor een lange tijd niet scoren. Tegen Hull City was het plots wel raak. 

"Dat doelpunt in Hull was belangrijk voor mijn vertrouwen. Ik voel me bijzonder fris", aldus Remacle in Het Nieuwsblad. "Ik voel me nu ook meer vrij in mijn hoofd dankzij die goal. Dat heb je zondag ook op het veld gezien, denk ik."

Remacle speelde tegen Standard zijn 100ste wedstrijd op het Belgische hoogste niveau. Hij debuteerde bij Racing Genk. Daarna verzamelde hij nog caps bij Oud-Heverlee Leuven, AA Gent en Waasland-Beveren. Remacle speelde ook een tijdje in Nederland. Hij kwam er uit voor RKC Waalwijk, Helmond Sport en RBC Roosendaal.