Ook Carrasco, Witsel en Courtois reizen niet met Rode Duivels naar Kazan

Ook Carrasco, Witsel en Courtois reizen niet met Rode Duivels naar Kazan

06-09-2021 09:30 Laatste update: 07-09-2021 14:44
38

Met een klinkende 3-0 zege op zak trekken onze Rode Duivels richting het Russische Kazan, waar door de coronaregels binnenkort de wedstrijd tegen Wit-Rusland wordt afgewerkt. Dat zal echter niet met de volledige selectie gebeuren.

Voor de Rode Duivels staat nog een urenlange vliegreis op het programma, waar enkele Rode Duivels van worden gespaard. Zo meldt men bij La Dernière Heure dat verschillende spelers niet mee zullen afzakken en in België blijven of meteen terug richting hun club trekken.

Jan Vertonghen en Romelu Lukaku zijn sowieso geschorst en mogen dus al afscheid nemen van de selectie. Thomas Meunier raakt niet fit voor de wedstrijd en ook Thibaut Courtois heeft last aan de achillespees. Zij reizen niet mee af richting Rusland.

Daar stopt het niet. Ook Axel Witsel, Eden Hazard en Yannick Carrasco lijken niet mee te gaan richting Rusland en mogen al terug naar hun club. Bondscoach Roberto Martinez zal daardoor flink wat moeten wisselen in zijn basiself. Met Charles De Ketelaere en Yari Verschaeren krijgt hij er wel twee nieuwe krachten bij.

Update: Yannick Carrasco, Axel Witsel en Thibaut Courtois reizen niet mee met de Rode Duivels naar Kazan voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland, dat staat te lezen op de officiële kanalen van de Belgische nationale ploeg. Eerder haakten al Romelu Lukaku en Jan Vertonghen (beiden schorsing) en Thomas Meunier af. Yari Verschaeren en Charles De Ketelaere sluiten bij de groep aan.