KRC Genk gaat voor de titel én meer: We willen stunten

KRC Genk gaat voor de titel én meer: "We willen stunten"

04-09-2021 20:30
14

KRC Genk greep vorig seizoen naar de titel en zag de rivalen van Club Brugge voor de tweede keer op rij kampioen worden. Ook dit seizoen is Club Brugge weer de grote favoriet, maar het ambitieuze Genk laat er geen twijfel over bestaan dat het die titel wil pakken. Én meer.

In een gesprek met het Youtube-kanaal van de club spreekt technisch directeur Dimitri De Condé duidelijke taal. Genk wil dit seizoen schitteren, zeker nadat het erin is geslaagd de sterkhouders te houden. "Het sportieve departement is heel tevreden over de voorbije transfermarkt. We hopen dat we nu de ambities kunnen waarmaken, die we ook durven uitspreken: dat is het allerhoogste dit jaar", klinkt het.

Maar daar blijft het niet bij voor Genk. Niet alleen in de competitie, ook in Europa hoopt De Condé te kunnen overtuigen. "We gaan de Europa League met veel ambitie in. De kwartfinale halen (in 2017, red.) blijft één van mijn mooiste herinneringen", vertelt De Condé.

"Je voelt het ook in deze groep en gezien de kwaliteiten die we hebben, dat de ambitie er is om te stunten in de Europa League. We gaan niet gewoon meedoen, we willen stunten. En dat zorgt voor een positieve vibe in de kleedkamer", besluit De Condé.