Speler Van De Maand: stem hier voor je favoriet van augustus

Speler Van De Maand: stem hier voor je favoriet van augustus

03-09-2021 12:00 Laatste update: 14:00
10

De maand augustus heeft een paar mooie uitblinkers opgeleverd. Stem hier mee op je favoriet! De stem van ons publiek telt mee voor vijftig procent van de einduitslag.

Junya Ito (KRC Genk)
De Japanner van KRC Genk is meer en meer een kwelduivel van de verdedigers. Niet alleen raakt hij er makkelijk voorbij, maar hij levert ook de ene sterke voorzet na de andere af. Moeilijk te verdedigen, zeker met een toren als Paul Onuachu in de buurt. 

Victor Fischer (Antwerp)
Bij Antwerp viel ook Michael Frey op met vijf doelpunten tegen Standard, maar miste ook enkele wedstrijden met een blessure. Fischer is constanter: net als Ito is hij een kwieke dribbelaar met een haarfijne assist in de voeten, maar dan op de linkerkant. Ook zijn infiltraties mogen er absoluut zijn en zorgen altijd voor gevaar. Nu al een mooie aanwinst voor Antwerp!

Dante Vanzeir (Union)
Vanzeir werd te licht bevonden bij KRC Genk, maar kon rijpen en bijleren in 1B. Nu toont hij dat hij de volgende stap in het proces heeft gezet. Snelheid is een grote troef bij hem, maar hij kiest ook uitstekend positie in de box. Het zal niet stoppen bij vijf goals voor Vanzeir.

Stef Peeters (Eupen)
Peeters stond op het nippertje nog in de belangstelling van Anderlecht en Standard, maar Eupen kon rond middernacht rustig gaan zitten. Hun draaischijf blijft. Met zijn stilstaande fases zorgt hij altijd voor gevaar en zowat elke aanval passeert via hem. Een spurtbom is hij niet, maar dat maakt hij goed met intelligentie.

Tarik Tissoudali (KAA Gent)
Tissoudali zorgt altijd voor onvoorspelbaarheid bij KAA Gent, maar koppelt het nog te weinig aan efficiëntie voor doel. Tegen Club Brugge deed hij dat wél en ook tegen Beerschot maakte hij een fraai doelpunt. Zijn flitsen kunnen KAA Gent wel eens dicht bij de eerste vier doen belanden.