Antwerp geeft thuis dubbele voorsprong weg tegen Oud-Heverlee Leuven

29-08-2021 17:54
12

Royal Antwerp FC heeft na haar Europees succes met de punten gemorst in de Jupiler Pro League. Tegen Oud-Heverlee Leuven gaf The Great Old een dubbele voorsprong uit handen. Op de Bosuil werd het 2-2.

De bezoekers hadden bijna een droomstart te pakken, maar Rezaei liet na enkele seconden een wenkende kans liggen. De spits besloot van dichtbij over. Rezaei stond bij OHL voor de eerste keer aan de aftrap. Dat ging ook op voor De Sart. Bij Antwerp was Frey dan weer de verrassing in de basis. De spits zou weken out zijn, maar kon tegen OHL gewoon aan de matchen starten.

Op de Bosuil deden de bezoekers meer dan goed mee. Maar het was wel Antwerp dat op voorsprong kwam … via een speler van OHL. Maertens verschalkte na een voorzet van Miyoshi zijn eigen doelman. Daarmee hield de pech van de bezoekers niet op. Vlak voor de rust maakte De Norre in de eigen zestien hands. De bal ging op de stip. Vanaf elf meter klaarde Frey de klus.

In de tweede helft ging het er nog bitsiger aan toe. Özkacar zorgde voor de aansluitingstreffer. Mercier tekende voor de assist. Daarna lag Mercier ook aan de basis van de gelijkmaker. Invaller Shengelia was de doelpuntenmaker. Nadien werd er niet meer gescoord. Er viel wel nog een rode kaart. Dewaest pakte in de extra tijd nog zijn tweede gele kaart en mocht even voor zijn collega's richting de kleedkamers vertrekken.