Frey is terug op het trainingsveld bij Antwerp: “The beast is back”

Frey is terug op het trainingsveld bij Antwerp: “The beast is back”

27-08-2021 14:30
2

Op de training van vrijdagmiddag stond Michael Frey weer op het trainingsveld. Twee weken geleden liet de club nog weten dat hij pas over twee à drie maanden weer inzetbaar zou zijn. Dit vanwege een breuk in zijn knie.

De 27-jarige Frey begon het seizoen goed met zes doelpunten in vier duels. Hier viel hij vooral op met zijn vijf doelpunten in de wedstrijd tegen Standard. Tijdens de wedstrijd tegen Royal Charleroi Sporting Club liep de aanvaller een breuk in zijn knie op waarna hij twee à drie maanden uit de running zou zijn.

Inmiddels is Michael Frey door Het Nieuwsblad gespot op het trainingsveld. Hij trainde mee met de invallers en ging vol aan de bak. “The beast is back”, zei trainer Brian Priske lachend na de training. Het is nu afwachten wanneer hij fit genoeg zal zijn om wedstrijden te spelen.

Royal Antwerp FC speelt zondagmiddag haar volgende wedstrijd tegen OH Leuven. Deze wedstrijd zal nog te vroeg komen voor Frey. Inmiddels weet Antwerp wel zijn tegenstanders in de groepsfase van de Europa League. De eerste wedstrijden van het Europese toernooi beginnen midden september.