Vernieuwing bij Rode Duivels op komst, maar die is nog niet voor meteen

Vernieuwing bij Rode Duivels op komst, maar die is nog niet voor meteen

21-08-2021 15:45
5

Onze Rode Duivels komen binnenkort weer in actie en Roberto Martinez zal spoedig dan ook zijn selectie bekend moeten maken. Er wordt na het EK toch een vernieuwing verwacht, al lijkt die eerder klein te gaan worden.

Bij La Dernière Heure geeft de bondscoach namelijk aan dat hij niet van plan is om veel te veranderen in de huidige selectie. Hij plant geen verrassingen en wil de komende drie partijen met vrijwel dezelfde selectie spelen.

In oktober en november spelen de Rode Duivels dan opnieuw interlands, waarna wél ingrijpende veranderingen verwacht kunnen worden. "Na die matchen in november wil ik speelminuten geven aan vier of vijf nieuwe jonge spelers", aldus de bondscoach.

Om welke namen het gaat, is echter nog niet bekend. Onder andere Yari Verschaeren, Charles De Ketelaere, Albert Sambi Lokonga en Zinho Vanheusden worden al genoemd als de potentiële nieuwe Rode Duivels. Daarnaast geeft Martinez ook aan dat hij Amadou Onana (Lille), Eliot Matazo (AS Monaco) en Koni De Winter (Juventus) intensief zal opvolgen.