Lukaku hongerig naar nieuw avontuur: Ik heb aan maturiteit gewonnen

Lukaku hongerig naar nieuw avontuur: "Ik heb aan maturiteit gewonnen"

18-08-2021 18:45

Romelu Lukaku sprak woensdagmiddag voor het eerst voor een volle perszaal. Hij sprak over zijn nieuw avontuur in Engeland, en zijn conversaties met Didier Drogba.

In een overvolle perszaal sprak Lukaku in afwachting van zijn debuut dat waarschijnlijk dit weekend plaatsvindt. “Ik ben speelklaar want ik heb de voorbereiding bij Inter gedaan. Het is wel even geleden dat ik nog tegen Arsenal speelde. Alles verandert snel. Ook het team van Arsenal”, liet hij verstaan. 

Ook Chelsea-legend Drogba kwam weer ter sprake. Drogba fungeert als onofficiële raadsman van Lukaku, liet hijzelf eerder verstaan. “Ik heb met Didier gesproken maar we hielden in onze conversaties kort. Hij was blij met mijn progressie, maar vertelde me dat er nog altijd moet gewerkt worden.”

Ten slotte liet Lukaku niet misverstaan dat hij een andere voetballer is geworden. Hij wil zich opnieuw bewijzen in Engeland, zoveel is duidelijk: “Ik heb aan maturiteit gewonnen. Ik heb een lange weg afgelegd en maturiteit is mijn grootste winst”, besloot hij.