'Providence komt medische testen afleggen bij Club Brugge'

'Providence komt medische testen afleggen bij Club Brugge'

16-08-2021 23:13 Laatste update: 20-08-2021 11:34
46

Foot Mercato meldt dat Club Brugge dicht bij de komst van Ruben Providence staat. De 20-jarige Franse vleugelaanvaller staat momenteel onder contract bij AS Roma.

Providence staat nog tot 2024 onder contract in Italië en is volgens het Franse medium zeer gewild. Onder meer Bologna en Spezia willen het jeugdproduct van PSG al te graag inlijven. Club Brugge zou echter al een principeakkoord hebben bereikt met AS Roma.

De aanvaller zou zelf ook niet weigerachtig staan tegenover een overstap naar Club Brugge. De definitieve details moeten nog worden afgerond.

Update: Volgens de Italiaanse journalist Checco Oddo Casano heeft Club Brugge een akkoord bereikt met AS Roma. De Franse vleugelaanvaller wordt tot het einde van het seizoen geleend door Club Brugge, dat ook een aankoopoptie van 2,25 miljoen euro wist te bedingen.

Update: Volgens journalist Daniele Longo is de deal in kannen en kruiken. Club Brugge haalt talent Providence op huurbasis van AS Roma mét aankoopoptie.

Volgens RMC Sport legt Providence in de loop van vrijdag medische testen af bij Club Brugge. Daarna zal hij zijn huurcontract tekenen.