Mignolet over toekomst bij Club Brugge: Daar kan ik weinig mee

Mignolet over toekomst bij Club Brugge: "Daar kan ik weinig mee"

15-08-2021 14:15
6

Simon Mignolet (33) moet ook dit seizoen een puntenpakker worden voor Club BruggeBlauw-Zwart heeft met Senne Lammens een groot keeperstalent achter de hand, maar Mignolet is niet van plan om zijn plaats zomaar weg te geven. 

"Als Senne zegt dat het moeilijk wordt om nog vier of misschien wel meer jaar te moeten wachten tot ik ben uitgekeept, snap ik dat wel", geeft Mignolet aan bij De Zondag. "Maar daar kan ik weinig of niets mee. Het enige waar ik moet voor zorgen, is dat Club Brugge een goede keeper heeft. Wat binnen vier jaar of twee jaar of twee maanden gebeurt... ik heb geen glazen bol."

Aan stoppen denkt Mignolet absoluut niet. "De goesting en het plezier zijn op mijn 33ste nog groter dan vroeger. Tijdens die periode op de bank bij Liverpool en tijdens corona, toen ik het zo miste, ben ik steeds meer gaan beseffen: ik speel zolang ik kan. Indien mogelijk tot mijn 40ste!"

Mignolet heeft momenteel een contract tot de zomer van 2025 bij Club Brugge. De kans bestaat echter dat hij nog langer aan boord blijft.