Van den Brom (KRC Genk) verwacht zware wedstrijd: Ik ga daar rekening mee houden

Van den Brom (KRC Genk) verwacht zware wedstrijd: "Ik ga daar rekening mee houden"

13-08-2021 18:45

KRC Genk treedt zaterdagavond aan tegen OH Leuven. Coach John van den Brom sprak in de aanloop naar deze wedstrijd met de pers. Hij verwacht opnieuw een zware wedstrijd.

Na de uitschakeling uit de Champions League voorrondes kijkt KRC Genk OH Leuven in de ogen. De groep had het zwaar, maar moet er weer staan zegt de Genk-coach: “Woensdag hebben we na onze terugkeer nog getraind. Toen zat het best nog diep. Gisteren was het al ok, en vandaag zag ik de groep weer fris en scherp. Dat betekent toch dat ze het goed verteerd hebben.”

Niettemin verwacht hij opnieuw een loodzware wedstrijd: “Het zijn wel drie pittige wedstrijden geweest, fysiek zwaar, en ik verwacht tegen Leuven niks anders”, het ziet er dus naar uit dat Van den Brom weer aardig zal roteren. 

KRC Genk heeft op bijna elke positie een dubbele bezetting, dat geeft de staff de kans om iedereen speeltijd te geven. “De komende weken gaan we de extra tijd gebruiken om iedereen in de groep op hetzelfde fysieke niveau te krijgen”, besluit de Nederlandse trainer.