Erik Gerits duidelijk over stadion KRC Genk: Blijven op huidige site

Erik Gerits duidelijk over stadion KRC Genk: "Blijven op huidige site"

13-08-2021 09:00
7

KRC Genk heeft plannen om te werken aan haar stadion. In de volgende jaren hopen de Limburgers een verhuis of vernieuwing te kunnen realiseren. Algemeen directeur Erik Gerits sprak daarover in Het Belang van Limburg.

KRC Genk droomt al langer van een nieuw stadion. Over de plaats wordt echter vanaf dag 1 gediscussieerd. Gerits stelt nu orde op zaken: “Ik kan je zeggen dat we zullen blijven waar we ons thuis voelen. In Genk, aansluitend aan het THOR Park. Er wordt nog bestudeerd of we een gedeelte van het stadion.”

KRC Genk wil in ieder geval opnieuw in dialoog gaan met supporters. Dat doen ze vaker, bijvoorbeeld in verband met de truitjes en sfeeracties. “We willen in elk geval onze supporters nog meer comfort aanbieden. We hebben een heel nauw contact met onze supporters en proberen zo aan te voelen welke noden en vragen zij hebben”, aldus Gerits.

KRC Genk speelt zaterdagavond om 20u45 haar eerste thuiswedstrijd waar alle plaatsen beschikbaar zullen zijn. Ze hopen op een 3/4 gevuld stadion.