PSG presenteert Messi: De Champions League winnen wordt moeilijk

PSG presenteert Messi: "De Champions League winnen wordt moeilijk"

11-08-2021 11:37
5

Lionel Messi is officieel gepresenteerd bij Paris Saint-Germain. In het Parc des Princes ging de 34-jarige Argentijn onder meer in op zijn vertrek bij FC Barcelona, de samenwerking met Neymar en Kylian Mbappé en de Champions League-kansen.

Barça maakte vorige week het definitieve vertrek van Messi bekend, waarna PSG toesloeg. "Het is allemaal erg snel gegaan", vertelt de hoofdrolspeler. "Het was een moeilijke situatie en het was erg emotioneel, maar ik wil PSG graag bedanken. Dit is een ambitieuze club en ik kijk uit naar mijn eerste dag. Het welkom was erg indrukwekkend."

Bij PSG komt Messi in een droomaanval met Neymar en Mbappé terecht. "Dat is natuurlijk heel uitdagend. Het zijn grote spelers, we hebben een spectaculaire selectie en ik heb veel zin om met ze te gaan samenspelen."

"De Champions League winnen wordt moeilijk", vervolgt Messi over de grote missie van PSG. "De club is er al een paar keer dichtbij geweest. Ik weet niet of het nu móét, maar maar we moeten er samen voor strijden, dan komt er misschien weer een kans. Maar het is een speciale competitie: het zijn niet altijd de beste clubs die hem winnen."