OFFICIEEL: Lommel moet afscheid nemen van coach Manning

OFFICIEEL: Lommel moet afscheid nemen van coach Manning

11-08-2021 07:45 Laatste update: 21:28
1

De Jupiler Pro League is al drie speeldagen ver, maar komend weekend beginnen ze ook in Eerste Klasse B aan het nieuwe voetbalseizoen. Voor Lommel SK belooft het een competitiestart in mineur te worden, want coach Liam Manning zou wel eens kunnen vertrekken.

Het Belang van Limburg weet dat Manning gesprekken voert met MK Dons, dat uitkomt in de Engelse derde klasse. Ruim een jaar geleden werd de Britse coach door de City Football Group neergezet bij Lommel, maar na dertien maanden kan hij alweer vertrekken. Dons is dringend op zoek naar een nieuwe trainer en Manning is daarbij de topkandidaat.

De gesprekken tussen Manning en Dons verlopen in een constructieve sfeer, waardoor een oversap slechts een kwestie van tijd is. Voor Lommel komt dit mogelijke vertrek uiterst ongelegen, want komend weekend openen de Limburgers het 1B-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren.

Update: Het nieuws is nu ook officieel geworden. Manning neemt zelf afscheid via de website van de Noord-Limburgse club.