'Lukaku doorstaat medische keuring en gaat voor monsterbedrag naar Chelsea'

'Lukaku doorstaat medische keuring en gaat voor monsterbedrag naar Chelsea'

09-08-2021 15:01
25

Romelu Lukaku is op weg naar Chelsea. Dat weet Fabrizio Romano te melden. De medische keuring van de Rode Duivel is al afgerond en binnen afzienbare tijd zullen The Blues met de bevestiging komen.

Lukaku is in Milaan gekeurd door vertegenwoordigers van de Londense club en zal weer speler van Chelsea gaan worden. Dat schrijft Romano, die voor honderd procent zeker weet dat de transfer rond zal komen. Op dit moment plant het entourage van de Belgische ster de vlucht naar Londen en de dag waarop de deal bekend zal worden gemaakt.

Naar verluidt betaalt de winnaar van de Champions League 115 miljoen euro om Lukaku los te weken bij Internazionale. De laatste details van de deal moeten nog in orde gemaakt worden, maar ook dat zal deze week gaan gebeuren. Inter wilde de topspits eigenlijk niet verkopen, maar heeft door financiële problemen het geld hard nodig.

Op Stamford Bridge zal de Rode Duivel een tweede kans gaan krijgen. Chelsea haalde hem op jonge leeftijd voor 22 miljoen euro op bij Anderlecht, maar Lukaku kon toen niet aarden. Via Everton, Manchester United en Inter is de 28-jarige spits nu toch weer terug bij The Blues.