Antwerp zorgt voor grote twijfels bij Messoudi: Brengen voorlopig te weinig

Antwerp zorgt voor grote twijfels bij Messoudi: "Brengen voorlopig te weinig"

07-08-2021 15:50
5

Na de 0 op 6 bij de competitiestart moet Royal Antwerp FC zich herpakken. Daar krijgt het zondag de kans voor in het duel tegen Standard. Toch maakt Mo Messoudi zich enige zorgen over de Antwerpenaren.

Antwerp haalde flink wat nieuwelingen in huis, maar zag met Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov ook twee belangrijke pionnen vertrekken. "Bij Antwerp zijn ze veel ervaring kwijt in de as van het veld. Viktor Fischer gaf me al een goede indruk, afwachten wat er nog zal bijkomen", begint Messoudi bij Gazet van Antwerpen.

De analist stelt zich toch vragen bij de defensie van Antwerp. "Achteraan blijft het straf dat je als topploeg een jonge speler als Robbe Quirynen aan de aftrap moet brengen. Alle respect voor die jongen, maar hij brengt voorlopig te weinig", klinkt het.

Maar Quirenyn is niet de enige die Messoudi tot dusver heeft teleurgesteld. "Ook Seck valt me enorm tegen. Vorig jaar kon hij zich in een driemansdefensie verstoppen naast Batubinsika of Le Marchand. In het systeem van Priske moet hij vaker uitvoetballen en valt hij door de mand", aldus de analist.