Mignolet over toekomst bij Club Brugge: Een geslaagd huwelijk

Mignolet over toekomst bij Club Brugge: "Een geslaagd huwelijk"

06-08-2021 08:00 Laatste update: 08:03
2

Simon Mignolet is bezig aan zijn derde seizoen bij Club Brugge. De ervaren doelman beklaagt zich zijn keuze duidelijk nog niet. Hij voelde zich naar eigen zeggen nooit beter dan bij Club.

"Ik ben naar België gekomen om te spelen en om te winnen. En om daarvan te genieten. Dat wordt allemaal goed ingevuld", vertelt Mignolet bij Het Laatste Nieuws. "Tot dusver is het huwelijk tussen Club Brugge en mij enorm geslaagd. Er is veel wederzijds respect. Ik ben op veel plaatsen geweest. Mijn gevoel bij Club evenaren, dat wordt moeilijk. Eigenlijk kan ik mij geen betere plek inbeelden dan hier."

Mignolet kan alvast terugkijken op een succesvolle periode. "Mijn derde seizoen is nu begonnen en de ambitie is duidelijk: alles pakken wat er te pakken valt. Mocht daar in Europa nog iets moois bijkomen... Ik ben hier nu twee jaar, heb me drie keer voor de Champions League gekwalificeerd, twee titels gepakt en een bekerfinale gespeeld."

Mignolet heeft bij Club Brugge hoe dan ook nog een contract lopen tot de zomer van 2025. Een vertrek bij Club lijkt momenteel uitgesloten.