Balikwisha sluit snel aan op Antwerp-stage, Lamkel Zé 'onvoldoende fit bevonden'

Balikwisha sluit snel aan op Antwerp-stage, Lamkel Zé 'onvoldoende fit bevonden'

04-07-2021 20:59 Laatste update: 21:13
3

Royal Antwerp FC heeft er al een bewogen voorbereiding op zitten, met enkele opvallende inkomende transfers. Vanaf maandag vertrekken de troepen van trainer Brian Priske, ook al een nieuwkomer, op stage naar Nederland. Daar zal Michel-Ange Balikwisha zo snel mogelijk aansluiten.

De kersverse aanwinst van Antwerp, die na een heuse transfersoap zondagavond zijn krabbel zette op de Bosuil, moet eerst nog zijn medische proeven afleggen. Nadien pakt hij zijn valiezen om zijn nieuwe ploeggenoten te vervoegen in Nederland, laat The Great Old weten via haar Twitter-kanaal. Bij de oorspronkelijke 28 namen stond Balikwisha immers nog niet opgelijst. Andere aanwinsten als Jelle Bataille, Björn Engels en Michael Frey zijn wel van de partij, net als een heleboel youngsters.

Antwerp had ook nog een tweede update in petto. Didier Lamkel Zé zal immers niet afreizen naar het Nederlandse Horst. Het woelwater is 'niet voldoende fit' om mee te trainen met de andere jongens en zal dan ook een individueel programma volgen, klinkt het. Het is een publiek geheim dat Lamkel Zé aast op een vertrek uit Deurne-Noord. Voorlopig zouden er echter nog geen gegadigden zijn.

Overigens zal ook Koji Miyoshi de stage moeten laten schieten. De Japanner heeft echter andere doelen deze zomer: de Olympische Spelen met Japan. Daardoor zal de lichtvoetige dribbelaar pas in de loop van augustus kunnen aansluiten bij Antwerp. Tot slot ontbreekt ook Dieumerci Mbokani, aangezien die voorlopig nog geen nieuwe verbintenis ondertekende.