Leye slikt pijnlijke nederlaag met Standard: Er moet iets bewegen

Leye slikt pijnlijke nederlaag met Standard: "Er moet iets bewegen"

28-06-2021 13:30
3

De spelers van Standard liepen zaterdag een stevige kater op tegen Rochefort. Ze verloren met 1-3 van de club uit Derde Nationale. Coach Mbaye Leye weet dat hij snel nieuwe transfers wil zien. 

Leye baalde duidelijk na de nederlaag tegen een toch wel bescheiden tegenstander. "Zo'n wedstrijd zou je nooit mogen verliezen", aldus Leye bij Sudpresse"We doen het voorlopig met het materiaal dat we hebben, maar iedereen weet dat we nieuw bloed nodig hebben. Als we alles hetzelfde houden, gaan we ook weer hetzelfde resultaat krijgen."

Leye hoopt dan ook transfers te zien, ook is de financiële situatie van Standard niet rooskleurig. "We moeten iets gaan veranderen zodat we ook een andere situatie krijgen. Er moet iets bewegen, maar er dienen ook spelers te vertrekken voor we nieuwkomers kunnen voorstellen."

Misschien kan Club Brugge wel een handje helpen bij dat laatste. Club zou Michel-Ange Balikwisha willen halen voor een bedrag dat kan oplopen tot zeven miljoen euro. Met dat geld mag Standard toch al dromen van enkele versterkingen.