Will Still reageert op aanstelling Maes bij Beerschot: “Dat wist ik niet”

Will Still reageert op aanstelling Maes bij Beerschot: “Dat wist ik niet”

21-05-2021 08:45
2

Will Still zal komend seizoen geen T1 zijn van Beerschot. Peter Maes neemt het stokje over. Tegenover Het Laatste Nieuws reageert de jonge coach op de aanstelling van Maes.

Still wist niet dat de club met een nieuwe T1 aan het praten was. “Was ik verrast door deze wending? Ja en neen”, reageert Still. “In het voetbal moet je altijd op alles voorbereid zijn. Anderzijds: in de voorbije weken heb ik meermaals met het bestuur overlegd, maar ik wist niet dat ze ook met iemand anders aan het praten waren.”

De coach begrijpt de situatie echter en heeft nergens spijt van. “Ik ben best trots op de afgelopen periode. Ik vond dat ik, samen met de hele ploeg, zeer degelijk werk heb afgeleverd. Het feit dat ik vandaag heel wat bemoedigende berichten heb gekregen, sterkt me in de overtuiging dat ik heb gedaan wat ik moest doen.”

“Dat er nu geen vervolg komt, maakt me niet speciaal ontgoocheld”, vervolgt Still. “Pas op, ik ben ambitieus, maar ik respecteer ook de beslissing van de club. Het tweede jaar na de promotie is altijd het moeilijkste. Ik heb er begrip voor dat Beerschot daarvoor teruggrijpt naar een meer ervaren trainer.”