Lang (Club Brugge) was snel geïrriteerd, hij heeft een kort lontje

"Lang (Club Brugge) was snel geïrriteerd, hij heeft een kort lontje"

25-03-2021 12:15
3

Club Brugge moet wonden likken tijdens de interlandbreak. De 0-2 nederlaag tegen Antwerp kwam stevig aan. Eddy Snelders zag onder meer Noa Lang in negatieve zin opvallen. 

"Het scenario zat goed voor Antwerp", vertelt Snelders bij De Witte Duivel. "Hopen op een kansje, dat benutten en dan de organisatie neerzetten. Club miste scherpte. In het voetbal heb je dat soort momenten en je weet ook dat het snel kan keren. Maar voorlopig moeten we dit als een accident de parcours beschouwen. Vanaken was minder, De Ketelaere niet aanwezig, Lang niet aanwezig en snel geïrriteerd. Die jongen heeft een kort lontje."

De plaatsjes voor Play-Off 1 blijven ook de komende weken duur. "Antwerp zal wel hier en daar nog wat puntjes halen en kan over anderhalve week Anderlecht de genadeklap geven. Genk zie ik het ook halen. De match tegen Standard was minstens een uur lang een echt goede wedstrijd. Voor de vierde plaats heeft KV Oostende de beste kansen op basis van enthousiasme, vorm en programma. Maar dat soort ploegen kan misschien minder goed omgaan met de druk", houdt hij de deur op een kier.