Antwerp wil de titelstrijd tegen Club Brugge toch nog niet helemaal opgeven

Antwerp wil de titelstrijd tegen Club Brugge toch nog niet helemaal opgeven

22-03-2021 07:15
21

Het verschil tussen Club Brugge en Royal Antwerp FC bedraagt na de winst van The Great Old zestien punten. Nog steeds zestien punten. De titelstrijd lijkt dus al helemaal voorbij, maar toch wil Frank Vercauteren het nog niet helemaal opgeven.

Op de vraag of Antwerp nog in een titel gelooft moest Vercauteren even grijnzen. "Ja", antwoordde hij tegenover Het Nieuwsblad. "Ik denk dat Club een grotere kans heeft, want hoewel ik niet naar de ranking kijk, ken ik het verschil. Maar zolang het mathematisch kan, mogen we in de titel geloven", gaf de trainer van Antwerp aan.

"Waarom niet", ging Vercauteren verder, die weet dat de focus echter niet op de titelstrijd mag liggen. "We zijn daar echter niet mee bezig, want als we de volgende match punten laten liggen, lopen we weer te klagen", klonk het.

Zoals het er nu voorstaat heeft Club Brugge ook na de onvermijdelijke puntendeling in Play-Off 1 nog steeds een voorsprong van acht punten op Antwerp. Met RSC Anderlecht (thuis), Royal Excel Mouscron (uit) en KRC Genk (thuis) heeft The Great Old daarnaast nog een stevig programma voor we aan Play-Off 1 kunnen beginnen.