Bostyn aast op de scalp van Anderlecht: Wij zijn zeker niet kansloos

Bostyn aast op de scalp van Anderlecht: "Wij zijn zeker niet kansloos"

21-03-2021 14:45
1

Zulte Waregem rekent ook zondagavond weer op doelman Louis Bostyn. De nummer één in doel wil de scalp van Anderlecht, een belangrijke concurrent voor Play-Off 1.

"Winnen in Anderlecht, dat zou mooi zijn", benadrukt hij bij Het Laatste Nieuws. "Wij willen de Play-Offs in, Play-Off 1 als het even kan. Club Brugge was een maatje te groot, maar met de anderen mogen we ons meten. Pas op, het blijft Anderlecht. Ik speelde en verloor er al twee keer. Met onze huidige ploeg zijn we er zeker niet kansloos."

Bostyn zelf heeft alvast veel progressie geboekt. "Ik ben nu meer matuur, dat klopt. De goede resultaten hielpen natuurlijk ook. Ja, ik had het lastig toen ik dit seizoen nog maar eens als derde keeper moest starten. Mijn vrouw Shalina moest me kalmeren. Zij heeft me er op de moeilijkste momenten door gesleurd. We zijn een sterke tandem."

Sammy Bossut moet voorlopig toekijken langs de kant. "Ik ben nu zeven jaar hier, als jongen van de streek ben ik fier de keeper van Zulte Waregem te zijn, ja. En heel graag wil ik de voetsporen van Sammy Bossut drukken", besluit hij.